Канцелариски материјали

Датумар "DELI"

250 денари

Декламерица

50 денари

Хефталка

180 денари

Advanced-CD R 700 mb - Кутија

15 денари

Графитни мини 0.5

5 денари

Гума за бришење - Koh Noor

7 денари

Хефталка - Eagle

290 денари

Хефталка метална - Delta

320 денари

Хефталка метална - DL Dingli

300 денари

Хефт муниција - REXEL

12 денари

Коректор - Fluid Edigs

40 денари

Коректор со растворувач - Noki

60 денари

Самолепливи ливчиња 7.6 x 7.6

35 денари

Мал селотејп 15-33

15 денари

Маркер перманентен - BIC

35 денари

Маркер текст - Транспарент

28 денари

Мастило - YP Lion

40 денари

Технички молив 0.5

50 денари

Метална мрежаста чашка за на биро

60 денари

Метални мини - Паркер

10 денари

Метални мини за пенкала

7 денари

Мокрилка

40 денари

Метална мрежаста чашка за на биро

70 денари

Метална мрежаста чашка за на биро

70 денари

Мрежест метален држач за лифчиња

100 денари

Азбучник 100 листа

250 денари

Ножици - Discnware

50 денари

Ножици - Forfex

50 денари

Метални оштрилки за молив

20 денари

Пенкала - црвени и плави

12 денари

Пенкала плави - Lantu

6 денари

Пенкало метално

250 денари

Перманентен маркер

25 денари

Перманентен маркер

25 денари

Перниче за мастило - Horse

50 денари

Перниче за мастило - MAS

80 денари

Метални полици за на биро

330 денари

Постоње за селотејп

120 денари

PRINCO CD-DVDR 4.7 gb - Кутија

12 денари

Сечила за скалпел - 10/1

60 денари

Селотејп 50-66

45 денари

Скалпел метален

40 денари

Скалпел - пластичен

22 денари

Спајалици - DING-LI

10 денари

Спајалици - Delta

13 денари

Технички молив - 0.7mm

50 денари

Лепак - UFO

12 денари

Папки - UR

1.20 денари