ЗА НАС

Компанијата ИТАС е создадена во 1995 година и се занимава со продажба на канцелариски, школски и промотивен материјал.  Веќе 25 години го снабдуваме пазарот со секаков вид на канцелариски материјали по неверојатни цени и докажан квалитет. Располагаме со секаков тип на канцелариски материјали, обрасци, речници и разговорници, хартија, пликоа, папки и регистратори. Кликнете подолу и погледнете што се нудиме. 

Итас се има стекнато со висок кредибилитет и има стекнато доверба кај потрошувачите поради одличната услуга, достапните цени, високиот квалитет и широкиот асортиман на производи кој го нуди. Нашата услуга всушност претставува организиран процес со кој се утврдуваат барањата на клиентите и секогаш наш најголем приоритет е нивното задоволство.

АРТ ДИЗАЈН потекнува од ИТАС ДООЕЛ и фигурира на пазарот од 2012 година. Арт Дизајн е графичко студио со адреса на ул. Илинденска бр.138, Карпош 4, Република Македонија. Најважната работа во нашето делување е задоволството на нашите клиенти и нивниот успех на пазарот. 

Опфаќаме се што е поврзано со креација. Ние сме компанија која изработува се во областа на Графички дизајн, Веб дизајн, Дигитален маркетинг, SEO оптимизација и мултимедија. Наша примарна цел е да ја искачиме вашата компанија на ниво каде што би станале водечки конкурент во вашата област. Супер брза, елегантна веб страница, со прекрасна графика, оптимизирана на сите уреди, SEO подготвена, е тоа што ќе ве издигне и ќе направи да се разликувате од останатите.