Канцелариски
Материјали

ИТАС

Итас е компанија која располага со секаков тип на канцелариски материјали. Веќе 25 години го снабдуваме пазарот со секаков вид на канцелариски материјали по неверојатни цени и докажан квалитет. Располагаме со секаков тип на канцелариски материјали, обрасци, речници и разговорници, хартија, пликоа, папки и регистратори. Кликнете подолу и погледнете што се нудиме.

Канцелариски мтеријали

Со наша помош, Вашата канцеларија ќе ги има сите потребни канцелариски материјали со висок квалитет и по најпристапни цени.

Обрасци

Сите обрасци на едно место. Нудиме широк асортиман на обрасци по убедливо најниски цени. Кликнете подолу и разгледајте.

Речници и разговорници

Нудиме огромен број на речници и разговорници. Наменети се за сите оние кои имаат потреба од дополнителна помош при учење на странски јазик.

Хартија

Нудиме повеќе видови на фотокопирна хартија со врвен квалитет и одлични цени. Погодни се за сите видови на уреди и режим на работа.

Папки и регистратори

Организирањето е од есенцијално значење за еден бизнис. Нудиме широк асортиман на папки и регистратори по одлични цени!

Пликоа и книшки

ИТАС Канцелариски материјали ви нуди широк асортиман на пликоа и книшки по неверојатни цени. Кликнете и погледнете повеќе.
Scroll Up