Се на едно место

Одберете се што му е потребно на вашиот бизнис

Канцелариски мтеријали

Со наша помош, Вашата канцеларија ќе ги има сите потребни канцелариски материјали со висок квалитет и по најпристапни цени.

Обрасци

Сите обрасци на едно место. Нудиме широк асортиман на обрасци по убедливо најниски цени. Кликнете подолу и разгледајте.

Речници и разговорници

Нудиме огромен број на речници и разговорници. Наменети се за сите оние кои имаат потреба од дополнителна помош при учење на странски јазик.

Хартија

Нудиме повеќе видови на фотокопирна хартија со врвен квалитет и одлични цени. Погодни се за сите видови на уреди и режим на работа.

Папки и регистратори

Организирањето е од есенцијално значење за еден бизнис. Нудиме широк асортиман на папки и регистратори по одлични цени!

Пликоа и книшки

ИТАС Канцелариски материјали ви нуди широк асортиман на пликоа и книшки по неверојатни цени. Кликнете и погледнете повеќе.